Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alfa Plast
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Flacon din plastic
Brand
PET PE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferim o gama completa e dambalaje plastic, mase plastice,cutii de plastic, flacoane, recipienti, ambalaje vinoteci, pet, bidoane, capace. Suntem producatori de ambalaje din polipropilena, polietilena, PET, HDPE LDPE PE PET. Realizam orice fel de peturi sau flacoane culoare, greutate, forma, marime, la cererea clientului. Suntem producatori de materiale plastice, cutii pet-uri, flacoane pentru industria alimentara, chimica, cosmetica si farmaceutica.
Producem diferite tipuri de recipienti din PVC, recipiente de unica folosinta, materiale promotionale din polipropilena. Oferim o gama completa de ambalaje pentru: magazine alimentare, cofetarii, rotiserii, fast food, pizzerii, catering, restaurante, panificatie.

"Ambalajul vinde produsul" a devenit atat de incetatenit incat este de-a dreptul un slogan. Dar cat se poate de real! Se stie ca primul impact vizual pe care il avem cu un produs este cu ambalajul. Inainte de calitate este prezentarea produsului. Poate fi un produs oricat de bun, daca prezentarea lui este indoielnica sau lasa de dorit ramane pe raft. Daca in schimb ne atrage in mod deosebit datorita ambalajului, il cumparam... si-apoi, ne convingem pe parcurs daca merita sa-l luam si alta data. Dar prima data ne-a atras atentia datorita ambalajului ingenios, atractiv.
Din Gura in Gura